<

У 2018 році продовжать ремонтувати дороги навколо Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 23.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом 2018 року планується, що буде відремонтовані дороги зі сполученням від Міста Володимира-Волинського до Нововолинська, і другий напрям до Устилугу.

Під час брифінгу, 23-го січня, міський голова Петро Саганюк зазначив, що ці проекти ремонту доріг мають включити і асфальтування вулиць в межах міста. Відтак, буде відремонтована вулиця Степана Бандери та Устилузька. Ще один момент над яким зараз працюють – ремонт об’їзних доріг навколо міста.

“За польський кредит будуть ремонтувати дорогу між Устилугом і нашим містом, і цей ремонт має включити в себе нашу вулицю Устилузьку. В межах траси “Ковель-Жовкла” відремонтують відрізок Володимир-Волинський – Нововолинськ. Ми будемо настоювати, щоб в проекти включили об’їзні дороги. Також пам’ятаємо та працюємо над об’їзною з Нововолинська на Луцьк. Так не буде, що зустрілися і поговорили, нам потрібно розвантажити Зимнівську вулицю,” – зазначив Петро Саганюк.

Окрім ремонту дорожнього полотна,  підняли питання облаштування тротуарних доріжок та вуличного освітлення. Мер повідомив, що на 2018 рік планують допрацювати тротуар по другу сторону вулиці Ковельської, та зробити тротуар по одну сторону Устилузької і продовжити на Луцькій. Щодо освітлення, то спершу допрацюють на цегельному заводі і далі будуть продовжувати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер