<

Подачу тепла в оселі мешканців Володимира та у школи не відновлюватимуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 27.04.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

Ліміти на газ від постачальника для Володимир-Волинськтеплоенерго були домовлені до 15 квітня. Далі переговори про виділення лімітів довелося продовжувати. Їх одержали 26-го квітня та відновили постачання тепла в дитячі садочки. Проте поновлювати опалення в оселях та школах не будуть.

Чому саме – розповів під час брифінгу мер Володимира Ігор Пальонка.

Зазначимо, що цього року зима затягнулася. Так ще 26-го квітня у Володимирі помітили сніг, температура повітря опускалася до одного градуса.

Як розповів голова, 26-го квітня з газовиками було домовлено про ліміти. Відразу “включили” садочки. Проте немає лімітів з 1-го травня.

“Як тільки отримали ліміти, було рішення опалити садочки. Школи навчаються дистанційно через ситуацію з коронавірусом. Вона залишається непростою. Далі, як будуть вчитися діти, залежить від ситуації з коронавірусом”, – сказав мер.

На звичайній формі навчається тільки Суходільська школа, одна в громаді – так вирішив директор. Інші керівники підписали документи про перехід на дистанційне: з 26-го квітня і до завершення Великодня.

Для того, щоб повністю відновити опалення в оселях володимирчан, потрібно 2-3 дні. Як зауважив Пальонка, згідно прогнозу погоди, далі йде потепління. Так, якщо відновити опалення, система, яка не працювала з 15-го квітня, повноцінно запрацює за кілька днів, коли на вулиці вже буде тепло. Споживачі задаватимуть логічні запитання: навіщо увімкнули опалення, коли вже надворі тепло, каже мер.

Щодо травня, то ліміти на газ з першого числа ще під знаком питання.




один коментар
  1. А він раніше небачив що холодно? люди як собаки сидять мерзнуть,а маленькі дітки,а старші люди?посадити того Пальнку в квартирі хоть на день то швидко опалення влючили би.В квартирах сиро,холодно накриваєшся одіялами які є в квартирі,але ж правильно в шановного пана своє опалення і йому до одного місця,як живе простий народ.Саганюк який він не був завжди контролював ,опалення включали,а то якесь путо,позоріще,діти неходять в садочки ,школи.Це в який час ми живемо? А ще пишуть школи і садочки закриті із- за короновіруса,позоріще тому Пальонці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця