<

Три роки військова медсестра 14 ОМБр рятує життя своїх побратимів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:17 | 6.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

«Магнезія» – військовий медик 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Вже три роки Вікторія рятує життя своїх побратимів на передовій. Попри велике навантаження у повсякденній роботі, вона продовжує понаднормово здобувати все нові й нові знання, бо знає — від її компетентності залежить здоров‘я наших захисників.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 14-ї ОМБр.

«Я постійно перечитую протоколи надання допомоги, завантажую якісь нові підручники з Інтернету й поновлюю знання. У моїй роботі постійний розвиток надважливий», – говорить «Магнезія». І такий підхід дає результат. Під час чергового загострення на фронті Вікторія разом з побратимами й посестрами врятували життя п‘ятьох поранених, троє з яких втратили кінцівки, а ще двоє — отримали тяжкі контузії.

Завдяки злагодженій роботі військових медиків, знанням та досвіду, це надскладне завдання було виконане, а життя українських воїнів врятовані. Окрім служби й навчання та попри перебування на фронті «Магнезія» знаходить час, щоб турбуватися про свого собаку — німецьку вівчарку на прізвисько «Ріфф».

Вона говорить, що продовжить рятувати життя — чи як військовослужбовиця, чи як парамедик — і це найголовніше. На таких, як Вікторія, й тримається наше військо. Не забуваймо підтримувати його аби досягти перемоги .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер