<

Стрілецький день для тероборони провели на полігоні поблизу Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:40 | 21.05.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
75
/ Коментарі відсутні

21-го травня в честь Дня резервіста, який відзначали напередодні, на військовому полігоні неподалік Володимира влаштували стрілецькі навчання для державних службовців та військових ліцеїстів. Участь у них взяли понад 200 людей.

На базі військового стрільбища військової частини, яка знаходиться поблизу Володимира, зібралися на навчання резервні військові з різних куточків Волині.

До складу організаційного ядра ввійшли батальйони територіальної оборони Камінь-Каширського, Луцького та Ратнівського районів, військові ліцеїсти, керівники ОДА та новопризначені очільники райдержадміністрацій.

Центр територіальної оборони вже 2 місяці проводить навчання та практичні заняття для військових та учнів на території полігону. Ціллю проведення цього навчального заходу є підготовка керівних осіб Волині до вторгнення ворожих військ на територію громад.

Заняття проходили на 4-х локаціях: на першій з них велась підготовка загону, який влітку братиме участь у змаганнях Західного регіону на кращий стрілецький взвод. На двох наступних локаціях відбувалися стрільби з вогневої зброї: пістолета Макарова, автомата та кулемета Калашникова. На останній локації провели демонстрацію захоплення автомобіля терористами на кордоні та звільнення його озброєними прикордонниками.

Заступник Володимир-Волинської районної ради Андрій Оніщук, який є інструктором центру, розповів, які бувають види вогнепальної зброї та їх особливості.

Юні ліцеїсти та військові покращували стрілецькі навички, а більшість державних службовців на цьому дійстві вперше в житті взяли до рук зброю.

Також запрошеним показали новий мобільний тепловізійний комплекс області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер