<

Скільки коштував фестиваль “Український коровай-сузір’я”, що проходив у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 11.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

10-го жовтня у приміщені Володимир-Волинської РДА відбулася зустріч керівників району, організаторів, спонсорів та всіх хто долучився до проведення фестивалю традиційної національної культури “Український коровай-сузір´я”.

Метою зустрічі було обговорення результатів фестивалю. Так, за словами заступниці голови районної ради Алли Мельник на проведення фестивалю традиційної національної культури “Український коровай-сузір’я” було витрачено 23 120 гривень, значна частина з яких була вручена переможцям різних конкурсів. Значно більше ресурсів було витрачено на перевезення, харчування та проживання гостей фестивалю. Ці витрати взяли на себе спонсори заходу.

В рамках фестивалю “Український коровай-сузір’я” став кіноперегляд “Зерно”. Глядачі мали можливість переглянути сім документальних фільмів. На ньому були присутні журналісти зі всієї України, військові з місцевої бригади та усі охочі.

Як зазначив головний редактор газети “Місто вечірнє” та один із членів оргкомітету Едуард Залуський на перебування представників різних українських ЗМІ було витрачено більше 20-ти тисяч гривень.

“Я спробувала знайти інформацію про фестиваль “Коровай-сузір’я” в інтернеті і не знайшла жодної публікації. То чи доцільно витрачати такі кошти на запрошення журналістів, якщо від цього немає жодного ефекту,” – зауважила голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець.

Також, Наталія Василець зазначила, що варто було прозвітувати про використання цих коштів, адже кінопоказ відбувався в рамках фестивалю.

Едуард Залуський “парировав” тим, що усі вищезгадані кошти збирались на рахунку журналістського фонду. І не було зроблено звернень з проханням надати такий звіт.

На завершення зустрічі керівники району вручили подяки головним спонсорам фестивалю та запевнили присутніх, що незважаючи на критику і перепони, наступний 10-ий фестиваль буде ще кращим.

img_8553
img_8558
img_8561
img_8563
img_8564




коментарів: 3
  1. Ничого та Наташа Василець не пунімає. Приїхали журналісти CNN, BBC і Porn Hab, а воно ж то такіх каналув не дивиця. То й ни найшла в тому тирнеті ничого. А мо ни по нашинськуму ни поняла. Там точно пару роліків пурнографічіскіх було.

  2. Добре робити розваги на плечах бюджетних рабів. Вони навіть не писнуть. А зачот є.Галочка поставлена…. Дибілізм совєцкій!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер