<

Школи Володимира, де вакцинувались менше 80% освітян, з наступного тижня перейдуть на дистанційне

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 22.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2337
/ 1 коментар

Із 27-го вересня школи громади Володимира, у яких вакцинувалися менш як 80% освітян, перейдуть на дистанційну форму навчання. Початкові школи й заклади дошкільної освіти працюватимуть як зазвичай, з дотриманням карантинних вимог.

Про це йшлося під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – повідомляють на сайті Володимира.

Під час засідання керівник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун зазначила, що наразі є рекомендації продовжувати очне навчання у закладах дошкільної, початкової освіти. Базова і старша школи при умові рівня вакцинації педагогічного колективу нижче 80 відсотків йдуть на дистанційне. За таких умов серед міських шкіл матимуть змогу очно продовжити навчання 5-11 класів лише у гімназії, а решта шкіл, ймовірно, з понеділка перейдуть на дистанційну форму навчання, якщо ситуація з рівнем вакцинації лишиться без змін.

Як розповіла лікар-терапевт КП “Володимир-Волинський Центр первинної медичної допомоги”, станом на 22-ге вересня найбільший відсоток щеплених педагогічних працівників серед міських шкіл – у гімназії ім. О.Цинкаловського. Також працівниками ЦПМД на цьому тижні заплановані виїзди мобільних бригад у ліцей “Центр освіти” та НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей” для проведення вакцинації працівників безпосередньо у закладах.

Загалом кількість вакцинованих від COVID-19 – 14 665 осіб, також вакциновано іншими мобільними бригадами 110 осіб.

Нагадаємо, очне навчання у ліцеях Нововолинська продовжили поки до 27-го вересня.

Читайте також: В Україні з 23-го вересня встановлять жовтий рівень епіднебезпеки.




один коментар
  1. Та просто ніхто нормальний не хоче колоти в себе невіть що) Та ще й у старшому віці. Все просто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця