<

Очне навчання у ліцеях Нововолинська продовжили поки до 27 вересня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:34 | 22.09.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
1738
/ Коментарі відсутні

Якщо у понеділок, 27-го вересня, ситуація зі щепленнями в освітніх закладах Нововолинська не зміниться, учні 5-11 класів йдуть на дистанційне навчання, 1-4 класи та дошкільнята продовжуватимуть звичний освітній процес.

З 23-го вересня в Україні “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняла Державна комісія ТЕБ та НС, повідомляє міський голова у фейсбуці.

Карантинні обмеження найбільше торкнуться освітнього процесу. Заклади зможуть працювати офлайн лише за умови вакцинації не менше 80% персоналу хоча б однією дозою щеплення від COVID-19.

На сьогодні у Нововолинській громаді відповідний відсоток вакцинованих є у трьох закладах: Грибовицькій гімназії, Грядівському ліцеї та Низкиничівському закладі дошкільної освіти. У решти показник трохи менший.

Тому, аби не відлучати дітей від звичного навчання, а персоналу ліцеїв дати час вакцинуватися, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити очне навчання ліцеїстів до 27 вересня.

“Закликаю усіх мешканців, зокрема педагогів зробити вакцинацію від коронавірусної хвороби та бути відповідальними. Лише так ми зможемо повернутися до звичного життя без пандемії”, зазначив міський голова Борис Карпус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок