<

Андрій Осіпов навчав депутатів Володимир-Волинської міськради працювати прозоро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 16.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

16-го лютого у Володимир-Волинській міській раді відбулися навчальні семінари для депутатів місцевих рад “Прозорість. Довіра. Результат”. Із 34-х депутатів участь взяло 10-ть та працівники міськвиконкому.

Дані семінари читали Андрій Осіпов – експерт Інституту Політичної Освіти; Петро Лавринюк – експерт у Волинській області Проекту “Енергоефективність у житловому секторі України” та Ірина Гайдучик – керівник Волинського ресурсного центру розвитку локальної демократії.

Депутатам прочитали 4 теми, зокрема:

  1. Відкритість та прозорість діяльності органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб та депутатів як невід’ємна характеристика здійснення управління в інтересах громади.
  2. Роль громади в умовах децентралізації. Наявний стан та перспектива розвитку міст із залученням ініціативної громадськості.
  3. Кращі практики взаємодії влади та громади через реалізацію інструментів локальної демократії.
  4. Налагодження ефективної взаємодії міських рад із Волинським ресурсним центром розвитку локальної демократії.

Варто зазначити, що навчальні семінари проходять в рамках проекту “Місцева демократія. Волинь. Перезавантаження”, що реалізується Асоціацією підтримки та розвитку ОСББ та ОСН за підтримки програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження” та організаційної підтримки Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення.

IMG_1651
IMG_1665




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця