<

У Володимирі для ЗСУ придбають 55 квадрокоптерів

14:16 | 5.04.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

У Володимирі почалась процедура тендерних закупівель квадрокоптерів на понад 5 млн грн для військових частин ЗСУ. Їх придбають за кошти місцевого бюджету.

Про аукціони оголосили на сайті державних закупівель Прозоро. Організовує торги виконавчий комітет Володимирської міської ради.

Наразі триває дві тендерні процедури. Одна з них на покупку десяти квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo with DJI RC. Для цього з місцевого бюджету виділили 850 тисяч гривень. Подача пропозицій триває на Прозоро з 4-го по 9-те квітня.

Інша – на придбання 45 квадрокоптерів DJI Mavic 3. Для цього передбачили 4,5 мільйони гривень. Подача пропозицій по цьому тендеру триває на Прозоро з 3-го по 6-те квітня.

Згідно з умовами аукціону, спецтехніка за основними якісними та технічними характеристиками має відповідати вимогам та потребам військових, які здійснюють бойові завдання для захисту держави. Квадрокоптери мають бути такими, що не перебували в експлуатації, не були відновленими, мати індивідуальний серійний номер кожної одиниці й стандартну комплектацію.

Нагадаємо, 29-го лютого на першій сесії цього року у Володимирі розподілили 439 млн вільних залишків бюджету. З цих коштів понад 170 млн передбачили на потреби сил безпеки та оборони, на заходи з територіальної безпеки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок