<

В Іваничах поліцейські до кінця року хочуть побудувати штрафмайданчик за пів мільйона грн

19:06 | 12.04.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
1057
/ 1 коментар

В Іваничах поліція побудує штрафмайданчик. Знаходитиметься він на території колишньої ветеринарної лікарні. Наразі правоохоронці через ProZorro шукають підрядника, який виконає усі будівельні роботи з облаштування майданчика.

Нагадаємо, на сесії 15-го лютого минулого року депутати дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності селищної ради. Як пояснили під час земельної комісії, яка передувала сесії, виділити місце під штрафмайданчик попросила поліція. І селищна рада погодилася. Пропозиція щодо земельної ділянки орієнтовною площею 0,60 га поблизу ветлікарні їм підійшла. До речі, земельну ділянку селищна рада віддала поліції у постійне користування.

Відтак тепер Головне управління Національної поліції у Волинській області, вирішило облаштувати на отриманій ділянці штрафмайданчик. Для цього запланували 581 тисячу 639 гривень. Джерелом фінансування проведення робіт є бюджетні кошти.

Наразі на ProZorro стартувала тендерна процедура. До 13-го квітня триває подача пропозицій, а на 15-го квітня запланований аукціон, який і визначить, хто саме робитиме поточний ремонт на облаштування майданчика для затриманих автотранспортних засобів в Іваничах.

Відповідно до тендерної документації, на штрафмайданчику мають встановити металеву огорожу з сітки по стовпах, висотою до 2,2 м, ворота та хвіртки, а також облаштувати систему периметрального відеонагляду.

“Кошторисна заробітна плата на 1 робітника в режимі повної зайнятості (при середньомісячній нормі тривалості робочого часу 170,25 люд.год та розряді 3,8) – 12 558,80 грн.”, -йдеться в тендерній документації.

Завершити усі роботи та здати штрафмайданчик в експлуатацію мають до 31-го грудня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок