<

Повідомили, скільки грошей боргують за воду жителі Володимира

22:19 | 24.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
602
/ коментарі 4

У Володимирі 600 абонентів мають борг перед водоканалом у розмірі 3 мільйони 267 тисяч гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці КП «Володимирводоканал».

З 6-го травня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану», який повернув арешти коштів на банківських рахунках боржників, тимчасово припинені на початку війни.

Відтепер банківські установи блокуватимуть кошти на рахунках боржників за комунальні послуги.  Тобто після рішення суду виконавча служба відкриватиме провадження та накладатиме арешти на рахунки в банках. Розблокувати його можна за умови сплати боргу за надані послуги.

Враховуючи ситуацію із заборгованістю по КП «Володимирводоканал», його абоненти також потраплять до списку тих, чиї кошти будуть заблоковані, якщо не розрахуються з боргами. Насамперед це стосується тих, чиї справи перебувають на розгляді у суді, або є його рішення про стягнення заборгованості.

Окрім цього, підприємством формуються нові списки споживачів із заборгованістю з подальшим зверненням до суду. З проблемою, пов’язаною з доступом до рахунків зіштовхнуться також споживачі, які не платять за послуги понад кілька місяців, а таких налічується 175 осіб, – повідомляє КП «Володимирводоканал».

Адміністрація водоканалу завжди йде на зустріч своїм споживачам, враховуючи ситуації, пов’язані з фінансовим становищем, і пропонує реструктуризацію боргу. На жаль, не усі нею користуються, а є й такі, які, уклавши угоди, не виконують їх. Для прикладу, з 22 споживачів, котрі реструктуризували борг, що становить 185 тисяч гривень, сплачують лише одиниці. Вони одні з перших потраплять до кандидатів на блокування рахунків.

Повернення блокування коштів на рахунках боржників не є чимось новим. Оскільки як і до війни, мають сплатити свої борги для того, аби мати змогу розблокувати кошти та вільно ними розпоряджатися. Законодавці лише скасували дію пільгової постанови, що діяла упродовж року. Усі заборгованості мають гаситися.

 Для того аби дізнатися про суму заборгованості, абоненти КП «Володимирводоканал» можуть звернутися за номерами телефонів: 0930919311, 063 960 88 03, або за адресою: вул. Луцька, 211.

Також інформацію щодо стану рахунку та заборгованості можна дізнатися, зареєструвавшись в особистому кабінеті за посиланням.




коментарів: 4
  1. Адміністрація Водоканалу мишей не ловить ,а зарплати і премії отримує,все по совку .

    • Є вільні вакансії на водоканалі від слюсаря до начальника дільниці. Йдіть працюйте і заробляйте., і премії отримуйте. Якопх її вистачить на губозакаточну машину.

  2. Водоканал – обнаглів!!!!! Борги розпроділяє по всіх інших! Навіть тим в кого є лічильники на воду !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця