<

Водоканал у Володимирі відключатиме мешканців квартир у багатоповерхівках за борги

14:14 | 4.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
381
/ Коментарі відсутні

Процес від’єднання від водопостачання за борги у Володимирській громаді продовжується. Якщо донедавна це стосувалося лише приватного сектору, то цього тижня відключення торкнеться багатоповерхівок.

КП «Володимирводоканал» віднайшов методи, за допомогою яких квартири, власники яких не платять за послуги, будуть від’єднані від водопостачання, повідомляють на сторінці підприємства у фейсбуці.

“Отже, щоб цього не сталося, люди повинні самі звернутися на підприємство задля вирішення питання”, – зазначають у дописі.

Якщо не має можливості сплатити весь борг, споживачам пропонують розбити його на частини, уклавши договір реструктуризації. Важливо це зробити до відключення, оскільки після того, як буде перекрито доступ до води, доведеться сплатити повну суму боргу плюс вартість за відключення та підключення.

Нагадують: метою водоканалу не є від’єднання споживачів від водопостачання. Підприємство лише хоче повернути кошти, які люди винні йому за послуги задля повноцінного функціонування. І тут не повинно бути жодних відмовок та заперечень.

Насамперед це стосується квартир, власники яких роками принципово не платять за воду, утім залюбки користуються нею. Та навіть у таких ситуаціях їм ідуть на зустріч, пропонуючи договір реструктуризації.

Тому не варто ігнорувати рекомендації, а ліпше прийти і вирішити питання мирним шляхом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця