<

Повідомили про стан справ у Володимирській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 28.11.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
901
/ Коментарі відсутні

28-го листопада мер Володимира Ігор Пальонка розповів про ситуацію в громаді станом на 12:00.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

За вихідні ситуація з енергопостачанням, на жаль, не поліпшилась – по області, як і по всій Україні, зберігається дефіцит потужності. Через це подача напруги усім споживачам Волині здійснюється за технічної можливості не довше, ніж на 4 години. У першу чергу енергопостачанням забезпечуються об’єкти критичної інфраструктури.

Зараз працюють усі міські котельні, три з яких на генераторах. Найбільш проблемні котельні згідно аналізу трьох останніх днів, – на Ковельській, 106, Шевченка, 73, Луцькій, 221, Князя Василька, 3 та на Устилузькій, 29. Саме на цих котельнях, де ще нема генераторів, час від часу доводилось припиняти подачу теплоносія через вимкнення електрики.

Із наданням послуг водопостачання та водовідведення проблем у громаді немає. Підприємство “Володимирводоканал” працює у звичному режимі.

Діти продовжують навчатись у школах та відвідувати дитсадки, попри аварійні відключення електроенергії. Сьогодні вранці світло було відсутнє у ліцеях №1, О. Цинкаловського, у ліцеї с. Суходоли та у гімназії с. Ласків. Не було електрики і у ЗДО № 3,7, 8 та у Суходолах.

Нагадають, що зігрітись, випити гарячого чаю та зарядити мобільні пристрої можна у мобільному Пункті Незламності, що поблизу культурно-мистецього центру, у пожежній частині, у відділі поліції, у приміщенні УЖК, що на Шевченка, 11, на Сагайдачного, 12, в амбулаторії, що на Луцькій, 230, у палатці біля ТМО та у старостатах сіл Ласків та Заріччя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця