<

Поламані стільці, сміття та без освітлення: мешканці Володимира нарікають на «незручності» міського стадіону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 9.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
21
/ коментарів 5

На стадіоні «Олімп» у Володимирі-Волинському проводить свій вільний час чимало жителів: бігають зранку та ввечері, грають у футбол. Там же часто проводять і заняття для студентів, різноманітні змагання. На дитмайданчик приходять батьки із дітьми.

Проте за роки тут мало що змінилося. Натомість люди нарікають: зранку та ввечері тут не включають наявне освітлення, хоча багато людей займаються спортом і в темний час доби.

Жаль, що люди не вміють цінувати речей, що належать громаді міста. На трибунах валяються побиті сидіння, пляшки з-під пива, сміття від соняшникового насіння, на сидіннях – недоїджене кимось яблуко. На території, звісно, встановлені великі та маленькі смітники. Видно, як основа трибуни тріскає та обвалюються сходи.

Нижній поверх приміщення трибуни використовують спортсмени і студенти, аби передягатися. Також нещодавно відкрили і туалети, адже раніше вони були закритими, що доставляло відвідувачам багато незручностей.

З нового, що тут з’явилося за рік: на початку року тут замінили огорожу. Згідно даних системи Prozzoro, у тендері виграв ФОП Павлусенко Олександр Юрійович. Поточний ремонт огорожі стадіону “Олімп” Володимир-Волинського МЦФЗН “Спорт для всіх” був виконаний за 102 857,00 гривень.

Зважаючи на кількість відвідувачів та змагань до карантину, можливо варто краще слідкувати за місцем та зробити його більш сучасним?

Що про це думають читачі?




коментарів: 5
  1. Зважаючи на кількість змагань і відвідувачів,-це під час карантину ? Можливо буде розумніше його поки закрити? І поставити охорону, щоб відповідала за збереження майна.Хоча, можливо комусь вигідно щороку робити ремонт за державні кошти, правда?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер