<

Цінно те, що таким об’єктом можуть користуватися не лише спортсмени, але й мешканці, – Ігор Гузь про відновленний стадіон у Володимирі

19:41 | 5.10.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1973
/ Коментарі відсутні

3-го жовтня у Володимирі з візитом побував народний депутат Ігор Гузь. Разом з міським головою Ігорем Пальонкою оглянули ряд об’єктів, де тривають ремонтні роботи. Серед них – оновлений стадіон «Олімп».

Наразі на стадіоні фактично завершились ремонтні роботи, і він уже цілковито відповідає європейським вимогам. Там заасфальтували та замінили покриття на бігових доріжках на поліуретанові, поклали бруківку, встановили нові трибуни для глядачів, є баскетбольний майданчик, секція для метання молота, зроблені доріжки з перешкодами для легкоатлетів, облаштували нові тренажери, встановили цифрове табло, замінили огорожу, обладнали стоянку для авто та провели ряд інших робіт.

Стадіон є відкритим, сюди приходять тренуватися не лише професійні спортсмени, але й звичайні мешканці, які дотримуються здорового способу життя.

Високий рівень проведених ремонтних робіт відзначив і міністр спорту Вадим Гутцайт, який 23-го вересня відкривав на стадіоні “Олімп” у Володимирі Європейський тиждень спорту. Також нещодавно тут проводили обласний фестиваль фізкультури і спорту, на який з’їхались любителі здорового способу життя з 15 громад Волині. Також тут проводять й всеукраїнські й волинські футбольні турніри, легкоатлетичні та інші змагання.

Нагадаємо, що ремонтні роботи на стадіоні у Володимирі розпочалися ще у 2021 році. Тоді за сприяння Ігоря Гузя вдалося залучити на ці потреби мільйон гривень державної субвенції, решту робіт фінансували з міського бюджету.

“Державні кошти були освоєнні на ремонт стадіону декілька років тому, і сьогодні ми бачимо результат. Як на мене – це стало справжньою спортивною окрасою міста. І присутність міністра спорту це доводить. Футбольні команди також значно оживили цей об’єкт. Тут ще є декілька нюансів, які треба доробити, сподіваюсь, що до кінця року ремонт буде завершений. Як на мене, це гордість для міста, що такий об’єкт працює не лише для професійних спортсменів, але й для усіх активних жителів міста”, – відзначив нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця