<

Приїхали 15 громад з усієї Волині: у Володимирі пройшов обласний фестиваль фізкультури і спорту

18:29 | 9.09.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1589
/ Коментарі відсутні

9-го вересня на стадіоні «Олімп» у Володимирі пройшов масштабний обласний фестиваль спорту та фізичної культури на який з’їхалися представники 15 громад з усієї області.

Участь у спортивних заходах взяли близько 360 спортсменів із 15 громад області, а саме: Володимирська, Нововолинська, Ковельська, Турійська, Торчинська, Ратнівська, Шацька, Любомльська, Колківська, Ківерцівська, Любешівська, Рожищенська, Старовижівська, Маневицька та Камінь-Каширська.

Спортсмени змагалися у дев’ятьох видах спорту: змагання “Мама, тато, я – спортивна сім’я”, “Козацькі розваги”, волейбол, перетягування линви, шашки, гирьовий спорт, дартс, боча, риболовля. Фестиваль триватиме два дні 9-го та 10-го вересня на базі стадіону “Олімп”, а також на спортивному полі ліцею №2 і на ставку у селі Суходоли.

Організаторами заходу виступають Волинська облрада, Волинська ОВА, Володимирська міська рада, обласний центр «Інваспорт», Волинський обласний та Володимирський центри фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Згодом міський голова Ігор Пальонка повідомив, що Володимирська територіальна громада – переможець обласного фестивалю фізичної культури і спорту серед міських команд. За підсумками змагань переможцями у загальнокомандному рейтингу серед міських команд визнано команду Володимира, а серед селищних – Старовижівську.

Фоторепортаж зі спортивної події від БУГу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця