<

У Ківерцях скасували скандальний тендер на ремонт стадіону

15:06 | 29.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
113
/ коментарі 3

Скандальний тендер на ремонт стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень у Ківерцях скасували.

Така інформація з’явилася на сайті електронних закупівель ProZorro, – пише ВСН.

«Вирішила відмінити тендер UA-2023-06-13-012520-a щодо закупівлі Капітальний ремонт футбольного поля по вул. Шевченка, 17, м. Ківерці Волинської області на суму 72 576 019 грн. з підстави, що передбачена згідно абзацу 2 частини 1 статті 32 Закону, а саме: враховуючи неможливою усунення порушень, що виникли через виявленні порушення законодавства у сфері публічних закупівель, а саме у тендерній документації не встановлено вимога про надання антикорупційної програми та наказу про призначення уповноваженого з реалізації антикорупційної програми від учасника», – йдеться у тексті протоколу.

У ще одному протоколі також йдеться про скасування тендеру щодо капітального ремонту бігових доріжок та тренувальних спортивних майданчиків на суму понад 72 мільйони гривень.

Нагадаємо, на Волині спалахнув скандал навколо наміру Ківерцівської міськради збудувати стадіон за 145 мільйонів гривень. Міський голова Олександр Ковальчук переконує, що військові в зоні бойових дій ледь не всім забезпечені, а стадіон та бігові доріжки ремонтуватимуть в тому числі і для них. Волонтери штабу «Ангар» у Луцьку обурені таким рішенням Ківерцівського голови і кажуть, що в них є багато запитів від військових 100-ї окремої бригади територіальної оборони.




коментарів: 3
  1. Шкода… Якась хапуга себе вже на іспанських пляжах бачила, а тут такий облом

    • Ах як все у нас чотко ! Заокруглюють до рівної круглої суми))) 145 млн! Як гарно кошторис порахували . Не припустимо 138млн 500тис, не 142млн 800тис. Як думаєте, в чиї кишені потім пішла би решта?
      Та і який ще в біса стадіон, які доріжки? Геть люди не тим для перемоги займаються…

  2. От хитрі чинуші які! Який ще стадіон у тому селі, під час контрнаступу то!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота