<

Перекриють дорогу, пішохідні переходи та вимкнуть світлофор: КП “Полігон” проведе реконструкцію мережі освітлення Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 29.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

КП «Полігон» повідомляє, що з 11-го квітня у Володимирі-Волинському будуть проводитись роботи по реконструкції мережі освітлення у Володимирі-Волинському.

У місті по вулиці Устилузькій (від повороту на Нововолинськ до вул. Д.Галицького), по вулиці Данила Галицького (від Ощадбанку до автостанції) та по вулиці Луцькій від магазину “Фокстрот” до моста – йдеться на сайті міськради. Роботи включатимуть в себе заміну опор вуличного освітлення, світильників, ліній живлення.

З метою попередження травматизму та аварій відділенням національної поліції буде перекрито смуги руху автотранспорту та пішохідні доріжки. Частково вказані ділянки не будуть освітлюватись у нічний час, планується вимкнення світлофора навпроти ВПУ.

Окрім цього, на опорах вуличного освітлення розміщені телефонні лінії, мережі інтернет. Власників цих мереж та окремих громадян заздалегідь просять демонтувати свої  лінії.

Наполягають, також, провести роз’яснювальні бесіди з дітьми, щоб не підходили до місць проведення робіт та не заходили за сигнальну обмежувальну стрічку

Читайте також: Аварійні опори вуличного освітлення у Володимирі-Волинському замінять.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця