<

Чутки над БУГом: Павло Карпюк балотуватиметься на міського голову Устилуга

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:10 | 10.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарів 9

Заступник голови Володимир-Волинської райради, член місцевого осередку політичної партії “Свобода” Павло Карпюк на місцевих виборах-2015 змагатиметься за крісло міського голови Устилуга. Про це “БУГу” стало відомо із неофіційних, але достовірних джерел.

Одіозна фігура Павла Карпюка відома володимир-волинцям по ряду моментів та подій та фактів. По-перше, до 2015-го року пан Карпюк мав лише… середню (шкільну) освіту. Кажуть, вступивши у 1992-му році ще у Рівненський інститут водного господарства та природокористування, лише цьогоріч заступник голови райради закінчив Рівненський Національний університет водного господарства та природокористування.

Друга подія – це бійка у приймальні голови Володимир-Волинської райдержадміністрації пана Савчука із тим же таки головою та кримінальна справа із цього приводу, розгляд якої триває досі.

Окрім того, пан Карпюк вже був учасником розділу нашого сайту “Чутки над БУГом”. Того разу чутка стосувалася повістки до лав Збройних Сил України, яку Павло В’ячеславович отримав в стінах райради, одначе з певних (відомих тільки йому) причин так і не потрапив в армію.

Що приваблює пана Карпюка у кріслі мера Устилуга та з якою командою та програмою планує дійсний заступник голови райради балатуватиметься на цю посаду, журналісти “БУГа”спробують дізнатися в головного героя цього матеріалу, запросивши його в студію на інтерв’ю.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 9
  1. Взагалі-то, в нашій країні наявність чи відсутність вищої освіти не означають рівним чином нічого.

  2. Команда всім відома – це команда загального відділу РДА. Рідні, добрі, щирі та вірні посестри, які і в вогонь і у воду, і зранку і ввечері.

  3. 23 вересня о 14.00 суд розглядатиме справу побиття Павлом Савчука В.О. Попереднє засідання було 18 серпня, куди Карпюк не явився з невідомих причин. Провадження кримінальне, тому до виборів Карпюк П.В. може потрапити в інші державні заклади, а не в крісло мера Устилуга.

  4. Устилугу вже вистачило заступника-хабарника Михальця ,ще одного пройдисвіта місто не витримає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця