<

Отримав травму в зоні ООС: в госпіталі помер військовий з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 17.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

15-го жовтня 2019 року зупинилося серце військовослужбовця зенітно-ракетного полку Олександра Вороб’я, 1971 року народження.

27 вересня 2019 року Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС, – повідомляє волонтер Руслан Теліпський у фейсбук.

У Харкові, куди його доставили авіацією, був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування.

Зі слів його мами, попри травми, які прикували сина до ліжка, почував себе добре. Розмовляв, намагався жартувати, коли вони з чоловіком приїжджали до нього у Львів. А коли сів у крісло, був щасливим, що ноги торкнулися підлоги. Ще у понеділок, 14 жовтня, коли в Україні відзначали Свято Покрови Божої Матері і День захисника України, Олександр телефонував рідним і розповідав, що на території госпіталю відбувається концерт, і він слухає його. А наступного дня батьки не могли додзвонитись до сина. Близько 11 ранку їм повідомили, що він помер.

“Він дуже любив малювати, – говорить мама, – але обрав професію військового. У нього була ідея – встановлення пам’ятника волонтерам. Та не встиг її втілити”, – додає вона.

Військовослужбовця знали як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу, людину.

Тіло героя привезли 17-го жовтня о 20:00 у Свято-Юр’ївську церкву (м. Володимир-Волинський). Панахида відбудеться 18 жовтня о 12.00 годині.

В Олександра залишилась дружина і дев’ятирічний син.

Підтримати родину, можна переказавши кошти на картку Приватбанку: 4149 4991 2539 8220 Воробей Наталія (дружина померлого бійця).

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття Рідним та близьким з приводу смерті Олександра!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок