<

Оштрафували чоловіка, який п’яним матюкався у володимирській маршрутці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 7.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1786
/ коментарі 3

Чоловіка, який у лютому перебував п’яним та виражався нецензурною лексикою у маршрутному таксі №10 Володимира, оштрафували на 120 грн.

Подія трапилася 9-го лютого на вулиці Данила Галицького. Про це стало відомо із постанови Володимирського суду від 17-го березня.

Відомо, що 9-го лютого о 16:55 хв. чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння в маршрутному таксі №10 на вулиці Д.Галицького у Володимирі нецензурно лаявся, чим порушив громадський порядок та спокій громадян.

В судове засідання він не з`явився, хоча про час та дату розгляду справи був належним чином повідомлений, заяв та клопотань від нього не надходило. Вина порушника підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення та письмовими матеріалами справи.

Тож, суд визнав гармидерника винним, у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП, та оштрафував його в розмірі 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 119 грн. А також стягнув з нього в дохід держави 536.80 грн. судового збору.




коментарів: 3
  1. Тобто громадянам варто звертатись до поліції, якщо десь хтось матюкається ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця