<

«Вживала спиртне через проблеми з хлопцем»: в Іваничах покарали школярку, яка пила горілку в громадському туалеті

19:19 | 9.04.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
677
/ коментарі 3

Випускниця Мишівського ліцею розпивала в громадському туалеті, що на території Іваничівського парку, горілку. У результаті потрапила в лікарню з отруєнням, а ще до суду, адже довелось відповідати за скоєне правопорушення.

Вночі 10-го лютого учениця 11 класу ліцею села Мишів Іваничівської громади розпивала горілку в туалеті, що знаходиться на території Іваничівського парку. А наступного дня дівчина потрапила до Іваничівської лікарні з діагнозом токсична дія етилу, отруєння спиртними напоями. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Проти випускниці порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст. 178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

У суді дівчина визнала свою вину, запевнила, що щиро розкаялася та пообіцяла більше подібного не повторяти. А ще пояснила, що вживає спиртні напої через проблеми у стосунках із хлопцем.

Батько одинадцятикласниці пояснив, що після дев`ятого класу вона вступила у Львівське вище професійне училище технологій та сервісу, де провчилась рік та вирішила повернутись назад у ліцей в Мишеві. Він розповів, що раніше його донька була зразковою дитиною і добре вчилась. Однак після навчання у Львові дуже змінилася: п`ять разів потрапляла на лікування до психіатричної лікарні, а наразі вживає спиртні напої. Чоловік зізнався: як батько, відчуває провину за виховання дочки, однак вдіяти нічого не може.

“Якщо раніше ліцеїстка виявляла зацікавленість до навчання, то на цей час відноситься пасивно. Буває, що пропускає уроки, але батьки постійно повідомляють причини відсутності. З однокласниками майже не спілкується та не має друзів у школі, дуже замкнута. Також пасивна у різних видах суспільно-корисних заходів, що проводяться у класі та ліцеї. Протягом 2023-2024 навчального року спостерігались конфліктні ситуації з учнями ліцею. Після проведення індивідуальних виховних бесід класним керівником, психологом ліцею, заступником директора з виховної роботи, їх було вирішено.

Був випадок, коли поїхала до брата, не сказала батькам, в результаті її шукала поліція. Неодноразово проводилась психокорекційна та корекційно-відновлювальна робота з психологом. Батьки приділяють належну увагу вихованню та навчанню дочки. Регулярно відвідують батьківські збори та прислухаються до рекомендацій вчителя”, – йдеться у матеріалах суду.

Відтак, суд визнав одинадцятикласницю винною та призначив їй покарання у виді попередження.




коментарів: 3
  1. Видно була завербована до “групи національного спротиву” у Лембергу, але боїться сказати батькам.. Бідна дитина.. Зламана психіка.. Тяжкі часи.. Хай Бог милує.

  2. ого, як вміє!:) Не пропаде ..
    А де інші інтимні фотки з цієї неймовірної події? ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок