<

Наступний рік у громаді Володимира буде присвячений УПА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 16.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
281
/ коментарів 5

2022 рік у громаді Володимирі проголосять Роком Української повстанської армії.

Відповідний проєкт рішення №182, який мають розглянути на наступній сесії та зареєстрували на сайті Володимира, підготувало управління з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради.

У зв’язку з відзначенням у 2022 році 80-річчя від часу створення Української повстанської армії, беручи до уваги вагомий внесок УПА в український визвольний рух в добу Другої світової війни депутати планують проголосувати за проголошення 2022 року на території громади Володимира Роком Української  повстанської армії.

Управління з гуманітарних питань, під головуванням Оксани Бігун, має до 15- грудня розробити  план заходів із відзначення 80-річного ювілею від часу створення Української повстанської армії та внести відповідні зміни до Програми розвитку та підтримки галузі культури і мистецтва у громаді на 2020-2022 роки.




коментарів: 5
  1. Люди хочуть знати правду і тільки правду про УПА, якою гіркою вона б не була. А поки що читачеві підноситься та інформація, яку б він хотів би чути, а не те, що було насправді. Буде правда-зникнуть такі скептики, як я і мені подібні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця