<

Перекриють дорогу: на вулиці Павлова у Володимирі невдовзі розпочнуть капітальний ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:05 | 3.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
829
/ Коментарі відсутні

Міська влада Володимира заключила договір з підрядником на проведення капітального ремонту на вулиці Павлова, на якій знаходиться лікарня.

Згідно з домовленістю з підрядником, ремонт завершать за 2,5 місяці, як вказано в тендері. Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка на брифінгу 3-го серпня.

На ремонт вулиці Павлова заключено договір із ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» на суму 10 мільйонів 621 тисяча гривень. Він буде здійснюватись на умовах співфінансування з міського та державного бюджетів.

“Переоблаштують все: від заміни мереж до дорожнього покриття, тротуарів і вуличного освітлення. Завершені роботи матимуть вигляд на зразок вулиці Сагайдачного і Незалежності”, – сказав мер.

Також, за словами міського голови, зроблять додаткове місце для парковки автомобілів біля лікарні.

«Розпочнеться капітальний ремонт уже з наступного понеділка. У зв’язку з цим вулицю буде повністю перекрито. Схема доїзду до Володимир-Волинського ТМО та пологового відділення буде організовано наступним чином: доїзд до головного корпусу ТМО буде здійснюватись зі сторони моргу по вулиці Гоголя, а також по вулиці Северина Наливайка через територію станції переливання крові», – пишуть на сайті міської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця