<

Чутки над БУГом: Микола Юнак йде на мера Володимира-Волинського з партією «УКРОП»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:55 | 7.09.2015 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарів 13

За наявною у нашого сайту інформацією, відомий у Володимир-Волинському бізнесмен Микола Юнак зміг заручитися підтримкою політичної партії «УКРОП» і саме від цієї політичної сили стартує на виборах міського голови княжого міста.

Окрім того саме сім’я Юнаків буде формувати списки УКРОПу до Володимир-Волинської міської та районної рад. Паралельно Микола Юнак буде висуватися як кандидат до обласної ради від одного з міських округів, а його рідний брат по округу в Володимир-Волинському районі.

В якійсь мірі у Володимирі може повторитися політичний двобій який у Луцьку веде так-звана команда «комсомольців» Володимира Гунчика та Миколи Романюка з одіозним олігархом Ігорем Палицею. Власне у місті над Лугою саме команду «комсомольців» і представляє Петро Саганюк і як бачимо одним з його основних конкурентів буде саме новоспечений представник команди Палиці.

Можна сказати, що УКРОП отримав в особі братів Юнаків достатньо сильну команду і скоріше за все ця партія буде представлене як в міській так і в районних радах. Чи допоможе таке позиціонування Миколі Юнаку виграти мерські вибори, покаже час.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 13
  1. Пролетів хлопець з кількома проектами, лопнула мильна булька про його амплуа господаря, доведеться тепер на Бєніні гроші кампанію проводити….

  2. …morze wrze DOSYT’ dopuskaty do wlady usiakych korystoljubywych prystosuwanciw…>>> zagrebuszczych baryg , komsomol’ciw-kegebistiw , mafio-biznesmeniw , a ce >>> ukrainofobiw !!!

  3. Який там Коломойський? У нас свій є – Палиця. От до нього і під’їхав ваш юний орел, бо в Палиці працюють його колишні однопартійці такі як Курилюк. По старій дружбі пригріли Миколу, бо він в регіонах давно, хоч і не признається

  4. За підтримку цьго дандидата в Нововолинську платять 1000грн.за 10 голосів і це чесні вибори!!!!

  5. микола юнак чи не краще балотуватися у мери у миста нововолинська я рахую що вибори у нововолинську нечесни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця