<

Мер Нововолинська ділився досвідом з учнями «Школи молодого лідера» у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 2.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
519
/ Коментарі відсутні

1-го грудня в Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» провели тренінг у рамках «Школи молодого лідера» у Володимирі. Спікером був міський голова Нововолинська Борис Карпус.

У тренінгу під назвою “Лідерство та соціальні зв’язки” брали участь 24 учні та студенти з Володимира, Зимнівської громади, Устилуга, Нововолинська та села Льотниче.

Юнацтво брало один в одного інтерв’ю, ділилося на команди та виконували завдання, які давав Борис Карпус.

Учні “Школи молодого лідера” під супроводом спікера визначали, якими якостями повинен володіти лідер, для чого потрібна команда, де знайти зацікавлених у своїй справі людей та як мотивувати їх.

“Ми не можемо бути лідерами, не роблячи нічого”, – постійно наголошував Карпус.

Мер Нововолинська запропонував учням зіграти в гру “Передай імпульс”. Її сенс полягав у тому, щоб, тримаючись за руки, учасники двох команд по черзі швидко стискали один одному долоні. Останній, хто відчув імпульс, повинен був забрати зі столу пляшку води.

Як пояснив спікер, у цьому полягає суть командної роботи: від інтенсивності та швидкості виконання завдань кожним учасником, залежить результат всієї команди.

Загалом, школа молодого лідера проводитиме тренінги протягом п’яти місяців. За цей час учні матимуть можливість поспілкуватися з досвідченими лідерами та перейняти їх навички.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця