<

Красуня БУГу: дизайнерка, екосвідома інстадівчина Іринка Ситнік (Пчолкіна) з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 4.05.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
120
/ коментарі 2

Сьогодні у рубриці «Красуня БУГу» знайомимо читачів з уродженкою Володимира-Волинського Іриною Ситнік (Пчолкіною). Дівчина відома не лише завдяки своїй творчості та професії дизайнера, а й завдяки активному пропагуванню екологічно свідомого способу життя.

Профіль Ірини в інстаграмі наповнений світлом, позитивом, сімейним затишком та натхненням. Її життєве кредо – бути завжди і до всіх доброю.

“У всіх є різні життєві ситуації, “запари”. Весь 2019 рік я вчила себе на будь-які ситуації реагувати з добром. Я вчила себе «триматися купки», особливо тоді, коли мені відверто хамили, я намагалась тримати себе в руках і не давати неврівноваженому стану суперника заволодіти мною. Бувало, на мене кричали, але я все одно залишалась спокійною, прокручуючи в голові: “а певно, в нього сьогодні був поганий ранок, я йому співчуваю, мені його шкода, треба допомогти йому заспокоїтись, це спростить життя нам обом….”.

І це ДОПОМАГАЛО! Коли я навчилась так себе поводити, то помітила, що люди, яким я відповідаю добром, починають ніяковіти і стають м’якшими, вони виходять зі свого стану агресії, добрішають і починають посміхатись (8 з 10), наш конфлікт вирішується в рази простіше,” – розповідає Іринка.

Дівчина переконана, що якщо усі навчаться проявляти терпимість один до одного, то така толерантність зможе покращити моральний, духовний і навіть фінансовий стан.

Окрім цього, щоб почуватись щасливою, Ірина каже, що їй потрібно мати з ким розділити прості радості будніх днів, але й не забувати при цьому, що ні одна людина не зможе зробити нас щасливими, якщо ми нещасні всередині.

“Тому, щоб почувати себе щасливою щодня, я аналізую ситуацію: мама – здорова, чоловік – адекватний, не чхає, тато – сміється, отже, здоровий, сестра – хліб і туфлі нові має – признак благополуччя, свекруха і свекор – разом, здорові, я – маю руки і ноги, маю слух і можу бачити… Отже, ВСЕ ПРЕКРАСНО!”

Також, щоб відчувати себе щасливою, красуня повинна почувати себе фізично добре. Для цього їй потрібно прокинутися рано, до 7:30, зробити вакуум, випити гарячої води з лимоном.Ідеальний варіант – додати пробіжку і щоб збоку біг її чоловік Ігор, жартуючи, а в навушниках грала улюблена музика.

“У мене низький тиск, тому всі ці ранкові процедури пришвидшують мій кровообіг, і я почуваю себе значно краще, оживаю. Після душу люблю ще трохи потанцювати під музику, поки одягаюсь, а снідати з увімкнутим серіалом “Друзі” на фоні.

Дуже люблю на сніданок СМУЗІ, якось навіть вигадала рифму: “Щоб все добре було в пузі – їж на ранок фруктове смузі”. Для мене це ідеальний ранок. Ну, і якщо Ігор не почне мене підганяти, то ранок буде на 10 з 10 балів. Це додає мені радості, і тоді на всі ситуації, які трапляються протягом дня, я можу реагувати спокійно: «Ну і що? Не біда, вихід завжди є!”.

На запитання БУГу, чи багато часу дівчина проводить за процедурами по догляду за собою, Ірина відповідає, що часу витрачає достатньо, але не фанатично. Окрім звичайних процедур, таких як очищення, тонізування, масажу шкіри обличчя, масок та інше, дівчина двічі на місяць влаштовує собі “день краси”, відвідуючи салони. Але нічого зайвого – манікюр та вії.

Окрім цього, вона виділяє кілька основних правил догляду за собою.

Топ – 5 правил зовнішнього вигляду від Іринки Ситнік:

1. Природність.
Легкий макіяж, вимите волосся. Не надто яскраві кольори в одязі, без яскраво вираженої сексуальності і пафосу.
2. Чистота.
Я маю бути чиста ВСЯ! Одягом, тілом, думками.
3. Приємне обличчя.
Намагаюсь харчуватись більш-менш добре, робити щоденні стандартні процедури для догляду за обличчям, щоб воно було чистим і свіжим.
4. Вакуум і гаряча вода з лимоном зранку.
5. Стиль.
Стараюсь в неділю складати собі комплекти одягу на кожен день і на цілий тиждень вперед (в некарантинний період). Це економить мій час на 15-20 хв щодня плюс економить терпіння Ігора. Також це дарує мені впевненість, що я одягнена гарно, а не як “чиперадло” (й досі не знаю, що це за істота, мама вічно так повторювала).

Щодо одягу, то щоденний “look” не займає багато часу. Іра відзначає, що якщо запитати про це в Ігора (чоловіка), то він дуже високо закотить очі і посміється. Але пара зуміла налагодити процес збирання таким чином, щоб це задовільняло обох: вранці, після сніданку, Ігор іде говорити з братом по телефону, читати книжку або дивитись історичні програми про Японію, а коли Іра вже взулась, він починає одягатись.

Сміючись, красуня додає, що якимсь чином виходить, що до моменту виходу з дому він все одно мусить її чекати.

“Таке життя, що поробиш. Але я потім починаю його веселити, наводити аргументи, знаходити позитивні сторони того, що я добре себе почуваю, отже, і в нього буде гарний настрій, вигадую, чим я його порадую протягом дня за те, що він такий чемний, терпляче відноситься до мене, цілую його … і він добрішає. І так щодня.”

Про свої будні красуня розповідає в інстаграмі. За день там назбирається більше десятка сторіз і всі випромінюють шалений позитив. https://www.instagram.com/tv/B_Z3epABaSR/?utm_source=ig_web_copy_link

Окрім позитиву інстаграм-канал Іринки Ситнік розповідає про те, як берегти екологію. Вона зі своїм чоловіком довгий час сортують сміття і навчили це робити весь під’їзд багатоповерхівки, у якій живуть. Завдяки розповідям красуні в інстагармі, бути екосвідомими вчаться тисячі її підписників.

Але це вже інша історія. Чекайте статтю про те, як навчитися дбати про екологію з порадами від Ірини на БУГ вже невдовзі.

Нагадаємо, БУГ три роки тому дізнавався в дизайнера Іринки Ситнік про модні тенденції у флористиці.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер