<

Комунальники озеленюють центральні вулиці Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:01 | 18.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
201
/ Коментарі відсутні

На центральних вулицях Володимира розпочалася весняна посадка клумб та висадка дерев.

Як розповіла Район.Володимир директорка КП «Троянда» Ольга Ломанська, цьогоріч уже висадилипонад 5 тисяч кущів квітів та більше десятка дерев.

Як повідомила директорка, з часу введення воєнного стану на підприємстві нічого не змінилося. Попри все комунальники продовжують працювати, – озеленюють місто, висаджують квіти та дерева, доглядають за вже посадженою рослинністю.

І це при тій невеликій кількості робітників, які працюють на підприємстві. До того ж в «Троянді» з початку війни ще на одні робочі руки стало менше – до війська мобілізували одного з працівників, який нині боронить рідну Україну від окупантів.

Як пояснила Ольга Ломанська, є весняна посадка квітів, літня й осіння. Наразі триває весняна посадка квітів. Вже висадили понад 5 тисяч кущів квітів, ще приблизно стільки само планують висадити. Загалом працівники підприємства доглядають за 1168 м² квітників.

Ми садили квіти в центрі міста. Підійшла жіночка, думаю з переселенців, і з подивом запитує: «Ви садите квіти? Невже все буде добре?» Кажемо, звісно, все буде добре. Я вважаю, що все це – квіти, дерева, чистота і порядок на вулицях міста дають людям надію в те, що життя продовжується, – розповідає директорка КП«Троянда».

Щороку у місті навесні також здійснюється підсадка дерев. Цей рік, каже директорка підприємства, не стане виключенням. Деякі дерева вже висадили, деякі – висадять за трохи. Цьогоріч у парковій зоні, що біля ЗОШ№2, вже висадили алею сакур, яка стане окрасою зеленої зони у центральній частині міста. 

Директорка підприємства також розповіла, що основна посадка дерев у місті здійснюється восени, навесні висаджують у невеликій кількості.

Понад 50 днів українські міста та села витримують навалу російських окупантів. Тим часом володимирські комунальні служби «воюють» на своєму фронті – впорядковують парки та сквери, висаджують дерева і квіти. І все це з надією на перемогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця