<

Золота осінь в Іваничах: фоторепортаж

14:39 | 6.11.2023 / Іваничі, Таблоїд / , , , /
Перегляди
1453
/ 1 коментар

Цьогорічна осінь – особлива. Вона тішить погожою й надзвичайно теплою погодою. Третього дня листопада в Іваничах було рекордних +16℃. Складається враження, що в селищі панує двовладдя: трон, здавалося б, уже захопила осінь, але літо відступати не поспішає.

В Іваничах все навкруги потопає у золотисто-багряному сяйві, рясніє жовтими, червоними, зеленими та помаранчевими фарбами. Дивовижні краєвиди місцевої природи, позолоченої осінню, зачаровують. На вулицях селища – килими з опалого листя, а біля будинків – яскраві кущі різнофарбних чорнобривців, хризантем, айстр, троянд та жоржин. Так і хочеться гуляти і насолоджуватися справжнім карнавалом кольорів і відтінків.

Пропонуємо і читачам БУГу помилуватися світлинами золотої осені на території Іванич.




один коментар
  1. У Іваничах є набагато більше вулиць, ніж Грушевського. Наприклад, можна поїхати на цукровий завод і сфотографувати бульвар до Школи № 2. Там є гарна церква, а також бульварик біля автобусної станції.

    Також у місті є кілька стадіонів: один у центрі, біля Будинку культури, і інший біля ринку.

    Окрім того, є багато вулиць від центру, наприклад, вулиця Миру, Банківська тощо.

    Я все розумію, що в кожного своє бачення. Комусь подобається фотографувати квіти, а мені здається, що саме вулиці передають атмосферу Іванич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця