<

Фестиваль з гри боча відбувся у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 2.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
625
/ Коментарі відсутні

1-го серпня у фоє Центру надання культурних послуг (колишній РБК) відбувся фестиваль з гри боча на «Кубок Володимира» серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

У змаганнях узяли участь 11 команд з Волинської та Львівської областей, – повідомляють на сайті міста.

За результатами гри були визначені переможці. Отож, 1 місце посіла команда з міста Ковель, а друге та третє місця розділили команди з Горохова та смт Голоби, набравши однакову кількість балів.

У категорії ВС-1 1 місце посіла Софія Шефчук ( м. Ковель), 2 місце – Володимир Чижук (смт. Турійськ), 3 місце – Віталій Булавка (м. Любомль).

У категорії ВС-2 переможницею стала Анастасія Панчук з Ковеля, друге місце посів Олег Гелетуха (м. Ковель)  та третє – Ростислав Думбрава (м. Новояворіськ).

У категоріях ВС-4 та ВС-5 призові місця розділились наступним чином: 1 місце – Ольга Дубінська та Георгій Мартинюк (м. Горохів), 2 місце – Ольга Яренчук, Руслан Джала (м. Ковель), 3 місце – Василь Патращук, Роман Репета (смт. Турійськ). 

У категорії Open- клас переміг Борис Паталій з смт Голоби, на другому місці Юрій Ніколаєв із Цумані та на третьому – Юрій Нальчик з Нововолинська.

На заході були присутні начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Вячеслав Петрук та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, котрий зауважив, що фестиваль з гри боча уже не перший рік проводиться у Володимирі-Волинському і щоразу він збирає учасників з усіх куточків Волині та навіть Львівщини.

Кріс того, Матвійчук вручив подяку міського голови та грошову премію призеру обласних та всеукраїнських змагань з гри боча Сергію Чапкунову.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер