<

У Володимирі відбулися районні змагання з волейболу

15:37 | 5.04.2024 / Володимир / , /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

4-го квітня у ліцеї № 3 Володимира відбувся старт ІІІ районного етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо!».

Про це повідомляють на сайті міста.

Почали зі змагань з волейболу серед юнаків дев’яти громад Володимирського району: Володимир-Волинської, Нововолинської, Павлівської, Затурцівської, Іваничівської, Литовезької, Локачинської, Поромівської та Устилузької.

Урочисте відкриття оголосив начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук. Розпочали зустріч Державним гімном України, вшануванням загиблих українських воїнів та словами подяки Збройним Силам України за можливість жити і займатись спортом.

Головним суддею змагань став Володимир Гнатюк.

У підсумку змагань перше місце виборола команда волейболістів з ліцею № 5 з Нововолинська, друге місце отримав ліцей села Риковичі Павлівської територіальної громади, а третіми стали спортсмени з ліцею № 1 смт Іваничі.

Усіх переможців було нагороджено кубками, медалями та грамотами. Вітаємо і бажаємо нових спортивних перемог!

Зазначають, що всеукраїнські змагання продовжаться грою у баскетбол, яка відбудеться 9-го квітня у приміщенні спорткомплексу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок