<

Борчиня з Іванич Анастасія Алпєєва потрапила в «бронзовий» фінал чемпіонату Європи

11:35 | 16.02.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
256
/ Коментарі відсутні

Спортсменка з Іванич Анастасія Алпєєва через травму програла у півфіналі чемпіонату Європи. Однак борчиня потрапила в «бронзовий» фінал.

15-го лютого у румунському Бухаресті відбувся півфінал чемпіонату Європи з вільної (FS), греко-римської (GR) та жіночої (WW) боротьби. Участь в змаганнях взяла і борчиня з Іванич Анастасія Алпєєва, яка виступала у ваговій категорії до 72 кг.

Напередодні вона здобула блискучу перемогу в кваліфікації. Опісля було ще дві “сухі” перемоги, завдяки яким спортсменка вийшла до півфіналу чемпіонату Європи. Пряме включення змагань можна було подивитись на офіційній сторінці Асоціації спортивної боротьби України у фейсбуці.

У сутичці за вихід до “золотого” фіналу проти чемпіонки Європи Александри Ангел з Румунії Настя зазнала травми коліна і програла 5:6.

В результаті, Алпєєва потрапила у “бронзовий” фінал, але її участь у ньому через ушкодження — під питанням.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року волинянка Анастасія Альпєєва здобула золото на Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років. Борчиня є вихованкою Волинської школи вищої спортивної майстерності. Тренером Анастасії є Іван Палій. Також у 2021-му спортсменка стала золотою медалісткою Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед юніорів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота