<

Електронну систему поіменного голосування депутатів презентують у Володимир-Волинській міськраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 29.03.2016 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 2

У Володимир-Волинській міськраді відбудеться презентація електронної системи поіменного голосування депутатів за рішення на сесії. Анонс системи проведуть 6-го квітня,  після спільного засідання депутатських комісій, тоді ж і депутати матимуть змогу обговорити пропоноване нововведення.

Систему презентують представники “Контрол-Зет”, місто Нововолинськ.

За попередніми роз’ясненнями, для того щоб система функціонувала необхідний буде ноутбук, планшет або ж телефон на андроїді. У сесійній залі депутати підключатимуться до системи Wi-Fi, після чого переходитимуть на сайт для голосування.

Кожен депутат міськради матиме власний зареєстрований аккаунт. Після того як введе логін і пароль на екрані гаджета буде 3 так звані “кнопки”, за допомогою яких відбуватиметься саме голосування.

Детальніше про систему розкажуть на презентації.




коментарів: 2
  1. Опа! Яка красіва катка може вийти для пиляння бюджету міста, тобто наших грошей! Ну по-перше не у всіх телефони на Андроїді, є на Вінді, а у асоба прібліжонних Ай ОС Ну а в деяких (можливо навіть у більшості) , і в князя я впевнений- ще кнопочні (ну так складно же ж!). Так що вихід тільки один – купити дУпутатам планшети , і не нижче ніж Соні Z4, ну бо ж Андроїд! Ждемс розвітія сабитій. Обіцяє бути цікавим.

  2. Як же ж складно порахувати до 34! Може їм ще робочі місця обладнати системою “Рада”? З музичкою і піканням))))) ЦЕ НАШІ ГРОШІ!!! Краще цих пару десятків тисяч на якийсь садок чи лікарню віддати. Або щось корисне для міста зробити, наприклад – світлофор на переході в районі 5 школи (скільки років обіцяють?)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер