<

Допомога військовим та хворим: прозвітували, на що пішли кошти від проєкту «Благодійна кава» у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 6.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Організаторка проєкту «Благодійна кава», що проходив одночасно у Володимирі та Луцьку, Ольга Жигунова прозвітували, на що витратили майже 35 тисяч гривень, зібраних під час акції.

Про ідею організувати проєкт та витрату коштів від нього волонтерка написала у фейсбуці.

“Одного разу, відправляючи посилки з випічкою воїнам на Схід, поклали в коробки книги з дому. І було дуже приємно дізнатися про те, що коли наші хлопці мають вільну хвилинку, то ще й з користю проводять власне дозвілля. Насправді дуже зворушливими є такі живі миті, коли вони присутні саме на війні…Так виникла думка придбати буквально кілька електронних книг військовим, щоб трошечки додати фарб у їхнє життя і подякувати в такий спосіб, нагадавши, що про них пам’ятають”, – написала Ольга Жигунова.

Вона додала, що одночасно з цим і виникла ідея “Благодійної кави” у Володимирі. Проте зібрати таку значну суму коштів, як 35 тисяч гривень, вона ніяк не очікувала.

Читайте також: Про Благодійну каву та натхнення робити добрі справи розповіли Ірина Цигикал та Ольга Жигунова з Володимира

Так, за 11 тисяч гривень благодійних кошів придбали бензиновий генератор для військовослужбовців 14 бригади, що перебувають на Сході.

“Статистично армія забезпечена усім на 90 відсотків. Проте і надалі є важливі для війська речі і потреби , бо все, що у них є, час від часу зазнає поломок, виходячи з ладу. Тому, порадившись, для 14-ї бригади на Сході, було придбано і передано бензиновий генератор”, – повідомила волонтерка.

А ще отримані кошти від “Благодійної кави” стали адресною допомогою для однієї дорослої людини і дитинки, що боряться з важкою хворобою.

Ще 4 747 гривень передали на закупівлю життєвонеобхідного обладнання – інфузомати для Волинського обласного дитячого онкогематологічного відділення.

Організаторка подякувала усім учасникам “Благодійної кави” за те, що подібний проект втілився в життя, а також за натхнення, підтримку і розуміння!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця