<

Бійців 51-ої бригади судитимуть у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 28.05.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар
У Володимирі-Волинському, 29-го травня, відбудеться суд над бійцями героїчної 51-ої механізованої бригади.

Нагадаємо, що 31-го липня 2014 року військовослужбовцям 51-ї бригади, які повернулися з Росії, оголосили про підозру у дезертирстві. Тижнем раніше ці військові потрапили під обстріл із “Градів” та мінометів. Військовослужбовці залишили свої бойові позиції та перейшли через кордон до Росії. Бійці запевняють, що були змушені це зробити, бо залишилися з одними автоматами проти мінометів і «Градів». Не підписавши згоди у звинуваченнях, бійці відстоюють свою честь до кінця. Підтримати їх на суді прибудуть сім’ї, активісти та військові побратими.

Раніше, 29-го липня в РНБО повідомили, що українські військові із 51-ї механізованої бригади, які перетинали кордон з РФ, вже перебувають у Запоріжжі.

1, 2 і 4-го серпня відбулись судові засідання у справі обвинувачених бійців, і лише 11-го листопада, 35 солдат 51-ої механізованої бригади покинули запорізьку військову частину А1978, в якій вони перебували за рішенням Жовтневого суду Запоріжжя з серпня 2014 року. Таким чином, на поруки суд відпустив 41 бійця, яким інкримінують ухилення від військової служби.

12-го листопада 2014 року  у Володимирі-Волинському відбулась урочиста зустріч бійців 51-ї бригади.
Журналісти “БУГу” стежать за подіями, деталі згодом.




один коментар
  1. Якщо загинув то герой, а якщо зберіг життя значить ти зрадник тебе треба судити. Цікавий погляд!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер