<

Допомогу у територіальний центр занесли студенти Володимир-Волинського агротехнічного коледжу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 1.10.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Майбутні землевпорядники із Володимир-Волинського агротехнічного коледжу завітали у територіальний центр соціального обслуговування Володимир-Волинської районної державної адміністрації. З теплими словами та солодкими подарунками молоде покоління прийшло до людей похилого віку, аби поклонитись їм за те, що вони є.

Із невеличкою допомогою та концертною програмою студенти завітали у стаціонарне відділення для постійного проживання, аби поклонитись і вшанувати старше покоління, в тому числі – ветеранів війни.

IMG_6683

“Ми вирішили на раді відділення, що кожен студент чим зможе, тим допоможе пенсіонерам. Оскільки 1-го жовтня відзначається міжнародний день людей похилого віку, то студенти прийшли з подарунками до територіального центру. Фактично, нам допомогла студентська профспілка, яка виділила кошти на придбання солодощів. Приблизно було зібрано 6 ящиків домашньої закрутки. Кожна людина отримала по вафлі та бісквіту.” – розповіла Наталія Матусевич, завідувач відділенням “Землевпорядкування” .

IMG_6691

Студенти заспівали пісень під гітару, прочитали вірші та душами обіймали розчулених пенсіонерів. Кожне сонце у людині засяяло у маленькій кімнатці яскравими променями добра, і зігріті ними люди посміхались у відповідь.

IMG_6706

“Відділення “Землевпорядкування” прийшли до вас,аби побачити Вашу посмішку. Роки летять, як книжка. Коли народжуються молоді, то думають, що будемо жити вічно і що попереду час. Але в кожної людини настає той час, коли вона задумується: “А чи я не зашвидко бігав? Чи міг повільніше йти? Чи можливо я в цьому житті щось зробив не так, чому ж життя чомусь повернулося несправедливо?” А на цьому світі, дорогі наші ветерани, ми всього на всього гості, ми зичимо вам від душі здоров’я, посміхніться один до одного, ви не одні, не покинуті, вам є кому сказати слово. Звичайно, в кожного на серці біль, ту біль ніхто не вирве з серця, але ми хочемо, аби це спілкування цю біль хоч трошки приглушило. Ми прочитали в газеті звернення про допомогу вашого закладу, і студенти відділення вирішили поділитися з вами домашніми закрутками. Кожен по баночці, і Вам якась маленька можливість вам скуштувати домашнього. Вибачайте, можливо не дуже багато , але ми ми хочемо Вас порадувати, подарувати вам якнайбільше своєї доброти, своєї душі. Нехай матінка божа вас оберігає, і посилає вам сонячні дні. “ – виступила перед ветеранами Наталія Матусевич.

IMG_6732

Персонал центру подякував викладачам за добру акцію, за те, що прийшли та подарували частинку себе. У територіальному центрі проживають 17 учасників Великої Вітчизняної війни, 9 дітей війни, 2-є членів сімей загиблих. Так сталося, що діти їхні повмирали, і пенсіонери змушені доживати своє життя у територіальному центрі.

IMG_6728

Акція розчулила кожного, було важко говорити. Персонал та молодь ледве стримували сльози, пенсіонери плакали, як сказала бабуся: “Ми плачемо від радості…”

IMG_6675
IMG_6695
IMG_6696
IMG_6698
IMG_6700
IMG_6703
IMG_6708
IMG_6719
IMG_6722
IMG_6726
IMG_6727




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа