<

«Усе було на волосині» – рятівники товаришів Олексія Веремійчика на Люб’язі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:35 | 15.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

12-го жовтня риболовля на озері Люб’язь у Любешівському районі, стала справжньою трагедією для компанії чотирьох чоловіків з Луцька, серед яких – директор департаменту Луцькради Олексій Веремійчик, пошуки якого досі тривають.

Один із рибалок, які допомогли трьом чоловікам вижити, розповів, що сталося на озері, – передає Район.Любешів.

Нагадаємо, під час риболовлі здійнялися сильні хвилі й човен, на якому перебувало 4 чоловіків перекинувся. Троє залишилися біля човна, а Олексій Веремійчик вирішив пливти до берега, аби покликати на допомогу, і зник.

“Ми з друзями рибалили на човні посеред озера. Коли розпочався шторм, взяли курс до берега. Хвилі були дуже сильні. Раптом ми почули стогін. На цей звук ми і рушили. Побачили ледве притомних чоловіків, які трималися за човна. Вони пробули у холодній воді щонайменше півтори години.

Дуже важко було відчепити їх від цього “коробля”, але все ж вдалося. До берега ми добиралися десь пів години. Наш човен – переповнений, усе було на грані. Чоловіки непритомніли, ми їх приводили до тями, і якось вони пояснили, що був четвертий.

Ми викликали швидку, на березі передали потерпілих медикам, вкрили куртками і вирушили на пошуки цього хлопця. Ми прочесали де могли, кричали, глухо. Для поліції зняли відео, щоб зафіксувати місце, де був човен. Сподіваюся, наші знімки допоможуть у пошуках”, – розповів очевидець.

Рідні просять усіх, хто має можливість, формувати пошукові групи, приносити різноманітне обладнання: біноклі, акумулятори, ліхтарі, гумові чоботи, дрони тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця