<

Трамп стверджує, що 75% американців проти імпічменту президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:00 | 25.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Президент США Дональд Трамп у неділю заявив, що три чверті американців не підтримують розпочатий Демократичною партією процес імпічменту щодо глави держави.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

“Тепер опитування показало дуже серйозну незгоду з імпічментом, особливо серед тих, хто вагається (з думкою – ІФ) штатах. 75% проти 25%. Дякую вам!” – написав президент у Twitter.

Демократи почали процедуру імпічменту щодо президента 24-го вересня 2019-го року після того, як американський інформатор висловив стурбованість у зв’язку з телефонною розмовою Трампа з українським лідером Володимиром Зеленським, яка відбулась 25-го липня цього року.

Під час розмови Трамп закликав Зеленського почати розслідування щодо колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина Гантера, який працював на українську енергетичну компанію, а також про передбачуване втручання України в американські президентські вибори 2016-го року.

Президент США, як вважають його опоненти-демократи, поставив у залежність від розслідування надання Києву фінансової допомоги. На думку конгресменів-демократів, за це цілком можна оголосити Трампу імпічмент, так як президенту країни не можна використовувати службові повноваження для боротьби проти політичного опонента.

Сам Трамп заперечує цей факт, запевняючи, що у такому разі принцип “послуга за послугу” не діяв.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв про те, що Трамп назвав Україну третьою у світі за корупцією й пояснив втручання Джуліані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця