<

Стрілянина у Дніпрі: найтяжчі поранені нацгвардійці розповіли подробиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:26 | 8.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
530
/ Коментарі відсутні

Військовослужбовці, найтяжче поранені в результаті стрілянини у Дніпрі, яку влаштував нацгвардієць Артемій Рябчук, стверджують, що не мали зі стрілком ніяких конфліктів.

Про це розповіли контрактниця Жанна Шарова та старший солдат Ігор Семенченко, – йдеться в сюжеті ТСН.

Шарова сказала, що взагалі не знала Рябчука і лише запам’ятала його обличчя.

«Я навіть його імені і прізвища не знала. Я дуже рідко заступала в цей караул, де строкова служба. Я не знаю, чому він так вчинив», – поділилася військова.

За словами Семенченка, Рябчук незадовго то того, як влаштував бійню, читав книгу та був спокійним.

Семенченко та Шарова після стрілянини у Дніпрі потрапили у реанімацію обласної лікарні ім. Мечникова й досі там лишаються. Журналісти дізналися, що пораненим ще доведеться перенести операції та довго лікуватися.

Нагадаємо, у Дніпрі 27 січня рано вранці на території Південного машинобудівного заводу Артемій Рябчук, який був залучений до охорони об’єкту, розстріляв товаришів по службі.

Жертвами бійні в обласному центрі стали п’ять осіб, зокрема, працівниця Південмашу. Ще п’ятеро людей отримали поранення. Зокрема, була поранена 22-річна Жанна Шарова, в неї влучили три кулі.

Рябчук втік з місця злочину, а потім сам здався. На засіданні суду, яке відбулося 28 січня, нацгвардієць визнав провину й вибачився. Пізніше зловмисник відмовився від своїх свідчень.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця