<

Розповіли про 9 стильних курточок на зиму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:45 | 13.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
113
/ Коментарі відсутні

Осінь наближається до кінця, і саме час задуматися, який верхній одяг вибрати на зиму. Якщо у наших бабусь і мам було тільки два варіанти – хутряна шуба або дублянка, то сучасним модницям є де розгулятися.

Апостроф вирішив зробити добірку з наймоднішими варіантами цього сезону.

Зазначимо, що восени і взимку 2020-2021 дизайнери віддають перевагу відтінкам бордо, помаранчевого, блакитного, чорного кольору і бежево-сірій палітрі. Також зверніть увагу на куртки з яскравим принтом, наприклад, в клітинку, або ж з фактурної тканини, наприклад, з вельвету.

Найпопулярніший вид зимового одягу – це, звичайно ж, пуховик. Така куртка зігріє в прохолодний день і захистить від дощу або снігу завдяки капюшону.

Для прогулянок у парку вибирайте максимально довгий пуховик. З ним ви можете створити величезну кількість образів – від спортивних і до повсякденних. Якщо ви хочете урізноманітнити свій лук, підкресліть талію за допомогою ременя поверх верхнього одягу.

Активним модницям підійде короткий пуховик. Такий варіант буде найкраще виглядати з джинсами і грубими черевиками.

Якщо ви хочете виглядати максимально елегантно – виберіть стьобану куртку. Такий варіант верхнього одягу можна доповнити брюками-кюлотамі й светром.

Стьобані куртки і пальта, особливо з м’якої шкіри, стали самими модними речами цієї осені та зими. У такому пальто ви будете виглядати стильно і з взуттям на високих підборах, і з масивними черевиками.

Ще одним незвичним рішенням на зиму буде куртка з еко-хутра – адже в моді еко-тренди і відмова від натурального хутра. Такий варіант верхнього одягу більше підійде тим модницям, які пересуваються на особистому авто.

Також варто звернути увагу на пуховик із світловідображаючим ефектом, або як його ще прийнято називати “рефлективна куртка”. Для виготовлення цього верхнього одягу використовують спеціальну плащівку з напиленням на фінальній стадії виробництва світловідбивних елементів. Така куртка стане не тільки модною деталлю гардероба, але і забезпечить безпеку в темний час доби.

Ще один варіант для зими – парка. Зазначимо, що раніше парки шили зі шкір хутром назовні та одягали в сильні морози. Сьогодні ж такі куртки виготовляють із щільної плащової тканини з утеплювачем і прикрашають хутром.

Якщо на вулиці не дуже холодно, ви можете вибрати шкіряну куртку з утеплювачем. Такий варіант верхнього одягу відмінно поєднується з широкими брюками-кюлотамі.

Також ви можете урізноманітнити свій лук, одягнувши джинсову куртку на овчині або хутрі. Такий варіант буде мати гарний вигляд як з сукнею, так і з брюками.

Не забувайте, головне – верхній одяг повинен бути не тільки модним, але ще й теплим і практичним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця