<

У Володимирі збиватимуть лід з дахів: мешканців попереджають про небезпеку

15:39 | 7.12.2023 / Володимир / , /
Перегляди
221
/ Коментарі відсутні

Зимова негода та перепад температур призвели до утворення бурульок на дахах і карнизах будинків у Володимирі, що нині створює значну небезпеку.

Аби попередити падіння бурульок та травмування людей комунальні служби міста із залученням місцевого управління ДСНС розпочнуть їх збивати у найбільш критичних місцях, йдеться на сторінці міста у фейсбуці.

У зв’язку із цим, мешканцям нагадують, що згідно з Правилами благоустрою та санітарного стану Володимирської громади, всі суб’єкти господарювання повинні самостійно прибирати свою територію від снігу та льоду, це ж саме стосується і фізичних осіб-підприємців (власників кафе, магазинів тощо).

Також власники, балансоутримувачі та управителі зобов’язані збивати бурульки з дахів або щонайменше огороджувати небезпечні ділянки.

Принагідно просимо володимирчан бути обережними та дотримуватися простих заходів безпеки:

  • якщо є огороджувальна сигнальна стрічка – не ігнорувати її й не підіймати, а обходити небезпечне місце,
  • не паркувати автомобілі на вузьких тротуарах біля будинків, що не дозволять одразу розпочати роботи зі скидання снігу з дахів і сповільнять усунення небезпеки.

Мешканці, які виявлять небезпечні бурульки на дахах комерційних будівель або нерозчищену прилеглу територію, можуть звернутися у Володимирську міську раду за номером телефону 0800 333262.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця