<

Повідомили, які 5 кольорів входитимуть до трендів у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:47 | 21.11.2020 / Новини / /
Перегляди
961
/ 1 коментар

Щороку Інститут кольору Pantone, який є найвідомішим у світі експертом у кольорах, представляє тренди – які палітри будуть у моді в наступному сезоні.

Апостроф вирішив зробити для вас добірку з наймоднішими кольорами 2021 року.

Головним кольором наступного року назвали спокійний світло-блакитний відтінок – лазуровий колір, який дарує спокій і почуття впевненості в завтрашньому дні. З усіх кольорів Pantone він, безумовно, найзаспокійливішим.

Можливо, такий вибір обумовлений ситуацією в світі та пандемією коронавірусу, і саме цим кольором творці палітри хочуть надихнути людей, що 2021 року буде набагато кращим. А для візуалізації цього кольору, варто згадати узбережжя океану та блакитне небо.

Другим кольором в 2021 році буде розкішний теплий коричневий колір, який фахівці Pantone назвали “іржа”. Це дуже земний колір, він привносить теплий контраст в літню палітру, межує з нейтральністю, що робить його прекрасним доповненням до будь-якої колірної палітри, він особливо добре виглядає у поєднанні з ніжно-рожевими і кораловими відтінками.

Третій колір називається “палений корал”. Це святковий відтінок, доброзичливий і живий. Цим кольором, напевно, хотіли нагадати про те, що в житті людини дуже важлива дружба, любов, відпочинок і веселощі.

Четвертий колір – “м’ята” .Це освіжаючий і підбадьорливий відтінок зеленого. Смачна зелена м’ята освіжає і відновлює сили.

П’ятий – “аметистова орхідея” – пурпуровий колір, натхненний найбільш епатажною квіткою природи. Це унікальний колір, наповнений енергією і ексцентричністю. Квітковий аметистовий відтінок орхідеї привносить унікальний штрих в модну палітру.




один коментар
  1. Будете і далі людей систематично залякувати, то буде у нас суцільний чорний колір.
    І, хіба, тільки тапочки білі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця