<

Підписали документи на 320 тисяч, попри незакінчений ремонт дороги у Турійську: держслужбовцям Волинської ОДА повідомили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 16.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
261
/ 1 коментар

Правоохоронці Волинської області задокументували факт незаконного заволодіння суб’єктом господарювання за пособництва посадовців Волинської ОДА бюджетними коштами в сумі майже 320 тисяч гривень.

Посадовці “заплющили очі” на те, що підприємство, виконуючи договір підряду щодо проведення капітального ремонту автомобільної дороги у Турійському районі, виконало не всі роботи, й підписали необхідні документи, аби виконавець отримав плату за повний обсяг робіт, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Таким чином підприємству було перераховано майже 320 тисяч гривень за роботи, яких воно не виконало.

Нині обом працівникам обласної державної адміністрації повідомлено про підозру у пособництві у заволодінні чужим майном у великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України).

У ході досудового розслідування буде також проведена перевірка повноти виконання усіх умов договору підряду, сума якого складає понад 14 мільйонів гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця