<

[ОНОВЛЕНО] Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію по всій країні та продовжив карантин до 24 квітня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 25.03.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарів 11

Через погіршення статистики захворювання на коронавірус Уряд продовжив карантин до 24-го квітня та запровадив надзвичайну ситуацію по всій країні.

За ці заходи Кабмін проголосував під час засідання 25-го березня, – повідомляють у телеграмі Коронавірус Україна.

“Статистика продовжує погіршуватися. Тому всі карантинні заходи також плануємо продовжити на 30 днів”, – сказав під час засідання прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Крім того, у режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту. Відповідно, всі карантинні обмеження також подовжені на 30 днів до 24-го квітня.

“Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві, – йдеться у повідомленні.

Додатково до цього рішення Кабмін постановив:

  • належним чином облаштувати КПП в зонах надзвичайної ситуації з обов’язковим санітарним оглядом громадян та пропуском лише після медичного огляду осіб та дезінфекції транспортних засобів;
  • залучити до роботи на цих пунктах працівників та технічні засоби МОЗ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Держпродспоживслужби;
  • усі приміщення, дороги та тротуари мають проходити ретельну дезінфекцію;
  • надавати допомогу малозахищеним верствам населення із залученням працівників соціальних служб, громадських і волонтерських організацій до надання допомоги.

Нагадаємо, раніше в Україні запровадили карантин до 3-го квітня.

В Україні на три тижні запровадили карантин

Читайте також:

Чим надзвичайна ситуація відрізняється від надзвичайного стану та що означатиме для українців




коментарів: 11
  1. ЦЕ ПОВНІСТЮ ДОБЄ НАШУ ЕКОНОМІКУ.Потім буде без різниці від чого вмирати від короновірусу чи з голоду

  2. Економіці буде капець.На Україській правді було соцопитування 80 процентів населення гроші кінчаться за два три тижні

    • А може наша влада вже ховає за коронавірусом ДЕФОЛТ? Сьогодні введуть надзвичайний стан, завтра комендантська година ніяких засобів зв’язку ніякого ЗМІ. А післязавтра відкриваєш двері на вулицю, а там “ватніки” господарюють. Якщо пуйло використає ситуацію ох буде гаряче.

  3. Це краще ніж помирати сотнями і щоб пів країни захворіло. Гроші наживне, а життя одне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця