<

ЖК «Краєвиди Волині» невдовзі з’явиться у Нововолинську. 3D візуалізація проєкту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 24.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
379
/ коментарів 9

У Нововолинську на вулиці Стуса, 2А замість занедбаної аварійної будівлі постане сучасний багатоповерховий житловий комплекс «Краєвиди Волині».

Розпочато будівництво житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення в серпні 2019 року. Здати в експлуатацію житло планують в другому кварталі 2021 року.

Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура: супермаркет, зупинка громадського транспорту, школи, садочок, лікарня та міський парк.

Як виглядатиме ЖК «Краєвиди Волині» на території Нововолинська забудовник показує у проєкті з 3D візуалізацією.

Територія, де роками стояла занедбаною недобудована поліклініка, стане сучасним місцем європейського рівня. Стару будівлю знесли, за експертним технічним висновком конструкції незавершеного будівництва були віднесені до стану “4-ї” категорії – аварійні.

На сьогодні активно йдуть роботи зі зведення 9-поверхового, з підвальним приміщенням, житлового комплексу. Підвальний та перший поверхи будуть передбачені для комерційного використання.

В будинку розмістяться однокімнатні квартири різної площі: від 38 м² до 46 м² та двокімнатні: від 59 м² до 61 м².

Біля житлового комплексу встановлять сучасний дитячий майданчик, облаштують парковку, проведуть облагородження території довкола.

До залучення інвестора в місто долучився депутат Нововолинської міської ради Роман Чорний. На будівельному майданчику за його ініціативи було проведено освячення фундаменту.

Присутні на церемонії освячення будівельники і співробітники компанії-забудовника отримали благословення на успішне завершення будівництва комплексу.

ЖК «Краєвиди Волині» з розвиненою інфраструктурою невдовзі відкриє двері для своїх мешканців.

Контактний телефон для довідок 067 352 33 00.




коментарів: 9
  1. Що з паркінгом для автомобілів, скільки буде паркомісць біля будинку?
    На сьогоднішній день майже кожен хто може собі дозволити придбати квартиру в новобудові володіє автомобілем… де будуть всі паркуватися?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота