<

В амбулаторіях центру ПМСД Нововолинська відкрили денний стаціонар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:23 | 29.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ коментарі 2

У нововолинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 за адресою проспект Перемоги, 7 (приміщення колишньої дитячої поліклініки) та в амбулаторії ЗПСМ №3, що на проспекті Дружби, 19 з’явились кімнати денного стаціонару.

Як зазначила головна лікарка центру ПМСД Ольга Попіка, особливість таких кімнат полягає в тому, що денний стаціонар не передбачає постійного перебування в закладі. Хворі приходитимуть на лікування і в той же день йтимуть додому.

“Багато хворих почало звертатися з проханням надати змогу проводити прокапування та маніпуляції на базі амбулаторій. І в зв’язку з цим ми вирішили відкрити денний стаціонар загальною кількістю 10 ліжок. Форма лікування є зручною і економічно вигідною. Відтепер тут можуть отримати допомогу люди, які знаходяться на профілактичному лікуванні, але не потребують госпіталізації ” – розповіла Ольга Попіка.

В кімнатах денного стаціонару хворі зможуть пройти огляд, отримати рекомендації лікаря та необхідні медичні маніпуляції: проведення внутрішньовенних крапельних інфузій, внутрішньом’язового та підшкірного введення ліків.

Обладнали приміщення новим медичним устаткуванням та меблями, було зроблено капітальний ремонт. Придбано м’які крісла реклайнери, шість для амбулаторії №4 та чотири – для амбулаторії №3. Планують відкрити кімнату денного стаціонару в амбулаторії №1 на 5-му мікрорайоні.

На лікування в денному стаціонарі направлятиме сімейний лікар. Прийом в стаціонарі проводять з 10:00 до 13:00 для дорослих, а з 13:00 до 15:00 для дітей.




коментарів: 2
  1. Хорошу справу започаткували. Проте, ліжок потрібно буде більше.

    • Більше, то якраз і не треба! В нас стільки хворих не набереться. Є ж, ще і лікарня! Є і приватні лікарняні заклади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця