<

У закинутому готелі «Оснастка» в Нововолинську наркомани продовжують робити «сходки»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 30.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
62
/ коментарів 5

Близько року тому журналісти БУГу вперше проінформували читачів про закинуте приміщення готелю ВАТ “Оснастка“, що стало наркопритоном. 30-го червня знову завітали до будівлі, та покращення ситуації тут не видно.

Ми обіцяли слідкувати за змінами на цій території, та їх, на жаль, не відбулося. Закинутий готель “Оснастка” користується великою популярністю в неблагополучної частини населення. Приміщення, здавалось би, зачинене, але навкруги нього панує безлад. Купа сміття, пляшок з-під алкоголю, шприци та підозрілі баночки від ліків “прикрашають” краєвиди цього району.

DwNDPBvOHcQ
ywuDcMHsCWw
eK77myp4-gQ

Ні ремонту, ні паркану, який би захищав територію від небажаних гостей, тут немає. Навіть побиті вікна не спонукають господаря проконтролювати ситуацію. Недалеко від приміщення знаходиться дитячий садок.

SVPHOkTFeEc

Чому діти, які відвідують дитсадок поряд, мають бачити банду наркоманів? Невже господарі та місцеве керівництво вважають, що безпечно кожного ранку водити дітей через таке місце? А що вже говорити про житловий будинок, який знаходиться біля готелю. Жителям будинку доводиться дивитися на таку картину кожного дня.

Надіємося, що після чергового реагування інтернет-видання “БУГ” на наявність в місті наркопритонів керівництво ВАТ “Оснастка” та місцева влада зроблять крок до вирішення цієї проблеми.

qdK-jgwFjiM
3C7SUoL2CEg
a9a2kbIRtIo
efEs9UQmidA
pWwjyueNJS4




коментарів: 5
  1. О – Америка відкрита. Ще з рік,-буде інформація, що їм на “точку” через вулицю перебігти (Винниченка). Так місцеві їх вже й в лице знають, і в який будинок-під’їзд-квартиру бігають. На цих залежних молодих людях (яким, на жаль, не багато років жити) великі гроші заробляють, тому й усе це дозволяють.

  2. Я писала в попередніх публікаціях про продаж наркотиків по адресу Хвильового, 14. Воробій О. Так реакції ніякої, тільки дебіл відписував якийсь, типу мента. Це на користь комусь, хтось кришує це все. І всі бачать і всім байдуже.

    • Голова,що ти на людей наговорюэш.За все слова прийдеться отвечать перед Богом

  3. а нічого і не зміниться, були бажаючі придбати цю будівлю, так їм відмовила місцева влада, а як відбирати частину дитячого садочку №1, для будівництва чергового магазина так ми нічого незнаємо, все законно усе для “наших громадян”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця