<

Наркомани приймають дозу прямо на стежці: нововолинці скаржаться на небезпеку та сміття на дорозі від «самострою»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 2.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4851
/ коментарів 7

У Нововолинську неподалік 15-го мікрорайону на території «самострою», де проживає чимало сімей з маленькими дітьми скаржаться на засмічені вулиці. Проте, окрім сміття, на вулицях спального району чатує і небезпека для дітей та перехожих, розповіли місцеві мешканці БУГу.

Читачі БУГу звернулись з проханням донести громадськості та владі цю проблему, адже діти бояться ходити до школи самостійно. Усе, розповідають, через людей, що полюбляють випити тут алкоголю або ж наркоманів, які просто на вулиці приймають дозу.

По дорозі від цього спального району до навчальних закладів можна помітити не тільки стежку встелену сміттям (шприці, лікарські засоби, пляшки з-під алкогольних напоїв), але й людей, що його розводять.

“Дуже хочеться, щоб це побачили і звернули увагу. Інколи дорослим страшно йти додому, що казати про дітей. Вони не можуть самостійно дістатись до школи”, – розповіла мешканка району.

Жителі 15-го мікрорайону зазначають, що у цьому пиячать часто пиячать та влаштовують так звані «застілля».




коментарів: 7
  1. та що ви таке вигадуєте? Які ще наркомани? Яка ще доза?? В наші нелегкі часи тотальної вакцинаціі бідолашні люди навіть по дорозі до праці , а нерідко з одної роботи на іншу, змушені прививатися навіть на стежці, у звязку з відсутністю хоч якогось вільного часу щоб збігати в призначену для процедури установу щоб не стояти у нескінченній черзі!

    • Прикрийте аптеку громадянина Г. і наркоманів в тому районі суттєво зменшиться

  2. Та що там дорослим чи дітям, навіть варті там стрьомно появлятися.
    Да, дармоїди?!

  3. Зараз знову скажуть, що то виключно самосад. Не плутати з самосівом. Плановий обхід уже не в моді у ВУКГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота