<

Біля Риловиці у Володимирі захаращений будинок став наркопритоном

18:51 | 17.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2779
/ 1 коментар

У Володимирі навпроти оновленого парку на Риловиці стоїть пусткою закинутий будинок, який вподобали безхатьки.

Будинок знаходиться на перехресті вулиці Луцької та Станіславського, біля спецшколи та навпроти парку на Риловиці. Відомо, що раніше там розміщувалась дорожня служба, нині приміщення знаходиться у комунальній власності Володимирської міської ради.

Нині у червоному цегляному будинку, який раніше вочевидь мав досить пристойний вигляд, вибиті двері, вікна, пошкоджений дах, обсипається штукатурка на стінах і стелі. Гірше того, він став притулком для безхатьків, любителів оковитої та, навіть, наркоманів. У кімнатах, розкидане сміття, порожні пляшки, по закутках можна знайти використані шприци.

БУГ звернувся за коментарем до мера Володимира Ігоря Пальонка стосовно даної ситуації. Він підтвердив, що приміщення знаходиться у комунальній власності міста. На наступну сесію його планують включати у перелік приміщень для продажу на аукціоні.

Тож просимо відповідні служби, звернути увагу на дане приміщення й привести його до ладу, щоб уникнути подальших руйнувань та убезпечити мешканців, які живуть поряд від “непроханих” сусідів.

Читайте також:

Будівля біля рибоохоронців на озері у Нововолинську перетворилось на притон для п’яниць та наркоманів




один коментар
  1. Так давно вже в такому стані . Пора привести до ладу . Не можете, то віддайте військовим під житло! Я би взяв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота