<

Будівля біля рибоохоронців на озері у Нововолинську перетворилось на притон для п’яниць та наркоманів

08:16 | 13.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2462
/ коментарів 11

Територія рибоохоронної дільниці біля озера в Нововолинську з часом перетворилась на місце відпочинку для місцевих п’яниць. Поряд з цегляної будівлею у закинутому приміщенні без дверей утворилось сміттєзвалище після посиденьок «відпочивальників».

На воротах з-під хащ ледь можливо побачити табличку «Нововолинська рибоохоронна дільниця», через кілька метрів від неї – гора сміття. Пусті пляшки, пакети, матрац – таку зону відпочинку облаштували пияки в закинутому цегляному приміщенні на набережній озера.

Місток, що веде від будівлі до озера поріс гілками дерев, під ним, знову ж таки, наслідки «культурного» відпочинку. Дане приміщення «прикрашають» малюнки та написи, на будівлі можна побачити розфарбовані вікна та стіни. Закликаємо відповідальні служби відреагувати та навести лад на даній ділянці!

До слова, у 2018 році на базі рибінспекції створили рибоохоронний патруль, де працювали чотири інспектори. Будівля, де вони розташовувались виглядає більш охайно, територія скошена, але вікна забиті дошками, двері – замкненні.




коментарів: 11
  1. Законсервуйте, як той будинок спеціаліста по вул Маяков(Левка Лук’яненка) 14! Стоїть страхіття посеред міста! А яка була гостінка гарна, прос…. будиночок, вже більше трьох років гниє, нєзнадобився!

  2. Тож в нас все так – спочатку розвалять, обезцінять, а потім продадуть за копійки і за кордон з чемоданами – на вулиці джаз співати, ніби-то їм там раді.. Примати, амеби..

  3. Тільки недавно сцяти туди хотів зайти, та побридився , як там ще жити можна.. Фу!

      • Та було діло, ну з ким не буває . Ти dіdy хіба по за межами рідної оселі ніколи нужду не справляв?)

      • А що тут такого? В Нововолинську є туалети? Хоч в одному магазині…? В часи совка можна було в “Шахтар” зайти,ПК…на крайній випадок за дошку пошани на по.леніна…

  4. У цьому питанні на мою думку усе вірішити можна задопомоги фінансів які крали крадуть і далі крастимуть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота